2013-04-22 13:37:50• hírek • Póti Orsolya

Molnár nyerte meg a Maros Maratont

Szép eredményeket ért el a szatmárnémeti Nomad Kayak csapata a Maros Maratonon, amelyre hétvégén került sor.

A Nomad Kayak Klubb öt tagja - Geng József, Halász Attila, Stancovici Ionuti, Crijan Mircea és Molnár Rajmond Milan - április 20-án, szombaton részt vett egy 24 kilométeres vadvízi evezős versenyen, amely Székelyföldön, a Maros völgyében került megrendezésre.

A Maros Maraton - rafting, kajak és kenu amatőr versenyt immár negyedik alkalommal, április 19-20. között szervezte meg az Outdoor Experience csapat.

A gyors vizeken való evezés április 19-én, délelőtt 10 órakor kezdődött bemelegítővel, a két próbás versenyre pedig április 20-án, szombaton került sor. A verseny a Maros megyei Ratosnya és Gödemesterháza települések között zajlott - tudtuk meg a Nomad Kayak Klub vezetőjétől, Molnár Rajmond Milántól, aki a maraton győztese lett.

A csapat többi tagja is eredményesen szerepelt: Stancovici Ionuti elnyerte a szlalomverseny második díját, Crisan Mircea pedig a kajaktúra második helyezettje lett. A szatmári Nomad Kayak tagjai a jövőévben is részt szeretnének venni a Maros Maratonon, hiszen nagyon jól érezték magukat a rendezvényen, meg voltak elégedve a szervezéssel és idén különösen szép időben versenyezhettek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: